Louisa Waalkes

Specialismen: contractenrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en aanbestedingsrecht

Louisa Waalkes studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden en is in 1997 afgestudeerd met civielrecht als afstudeerrichting en zeerecht als keuzevak. Sinds 1998 is zij als advocaat werkzaam in de regio Noord-Holland. Na eerder werkzaam te zijn geweest in de advocatuur in Hoorn heeft zij ook als advocaat in het bedrijfsleven gewerkt en voor een semi publieke instelling in de afvalbranche. In deze laatste functie heeft Louisa ook specifieke ervaring opgedaan met aanbestedingsrechtelijke kwesties en het bestuursrecht. Bij Oprecht Advocaten werkt zij voornamelijk op het terrein van het algemeen contractenrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en de zakelijke dienstverlening. Louisa is een gedreven en een veelzijdig advocaat. Zij woont in de binnenstad van Enkhuizen met haar dochters. In haar vrije tijd moedigt Louisa haar dochters op het hockeyveld aan en gaat zij graag het water op.

Louisa Waalkes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Louisa Waalkes
l.waalkes@oprecht.nl

Louisa Waalkes
stel uw vraag