Ilse Sinnige

Specialismen: bestuursrecht, huurrecht, bouwrecht, verbintenissenrecht

Ilse Sinnige studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is sinds maart 2000 werkzaam als advocaat. In 2006 rondde zij een opleiding tot mediator af en in 2008 voltooide zij bovendien de specialisatieopleiding familierecht. Ilse heeft bijna 10 jaar als zelfstandig ondernemer een eigen advocatenpraktijk gehad. Gedurende haar loopbaan heeft zij zich bekwaamd op meerdere rechtsgebieden, waaronder het insolventierecht en het familierecht. Zij heeft zodoende ruime (proces)ervaring opgedaan en is uitgegroeid tot een allround advocaat, met veel kennis van het vermogensrecht en het verbintenissenrecht. Vanwege haar eigen achtergrond kan zij zich goed inleven in de wereld van de ondernemer.

Naast haar werk als advocaat was Ilse tot 2014 vertrouwenspersoon bij de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek/Waterland. Bij Oprecht Advocaten houdt Ilse zich met name bezig met het verbintenissenrecht, het vastgoedrecht (huurrecht) en het bestuursrecht. Uit persoonlijke betrokkenheid bij de paardensport voert zij voorts een praktijk die zich richt op juridische zaken rondom paarden (hippisch recht).

Ilse Sinnige heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens
Ilse Sinnige
i.sinnige@oprecht.nl
06 55 19 01 44