WIJ ZIJN OPRECHT

Ondernemer bent u 24/7. Dat begrijpen we bij Oprecht Advocaten. Onze advocaten doen er dan ook alles aan om altijd voor u beschikbaar zijn. Indien nodig ook buiten kantooruren.

Wij zijn Oprecht

Oprecht Advocaten is anders dan andere advocatenkantoren. En dat merkt u meteen. Onze advocaten hebben zich gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden voor ondernemers. Zij leveren juridische dienstverlening op hoog niveau en zorgen er zodoende voor dat u zicht kunt richten op ondernemen, terwijl zij zorgdragen voor de juridische aspecten die hierbij komen kijken.

U profiteert bij Oprecht Advocaten van een hoge kwaliteit juridische dienstverlening. Dit komt onder andere voort uit het samenbrengen van de specialistische kennis van onze advocaten. Bovendien leidt de nauwe samenwerking van onze advocaten tot een snellere aanpak van uw zaak.

Goede bereikbaarheid

Voor Oprecht Advocaten bent u niet zomaar een klant. Wij zorgen dat we altijd voor u beschikbaar zijn, of het nu gaat om een simpele vraag, een eerste contact of een uitgebreide uitleg over een specifiek onderwerp.

Hierdoor zijn wij makkelijk per e-mail of per telefoon te bereiken. Onze advocaten gaan tot het uiterste om een maximaal resultaat voor u te behalen. En dat voor West-Friese tarieven. Oprecht Advocaten is gedreven, nuchter en betrokken.

Visie

De advocaten van Oprecht Advocaten hebben ieder hun eigen expertise. Onze specialisten staan (MKB) ondernemers bij met passend juridisch advies. Samen met u brengen we de situatie in kaart en zorgen we voor een aanpak die is toegesneden op de situatie waarin u zich bevindt. Te beginnen met een praktisch en betrouwbaar advies. Wanneer blijkt dat het niet anders kan, staan wij u uiteraard bij in een juridische procedure.

> Bekijk actuele thema’s voor ondernemers
> Neem direct contact met ons

Oprecht Advocaten | Betrouwbaar, Persoonlijk en Doelgericht

Oprecht Advocaten Hoorn

Stel uw vraag

  Onze rechtsgebieden

  Onze advocaten zijn breed inzetbaar voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Voor zowel ondernemers als werknemers.

  Onze advocaten

  Bij het inschakelen van een advocaat wilt u natuurlijk graag weten wie er werkzaamheden voor u uit gaat voeren.

  “Zorgvuldig, vakkundig en doelmatig.”

  LINDA BIJL • COMPAGNON - ADVOCAAT

  RECENT NIEUWS