Irene Epe

Specialisme: arbeidsrecht

Irene Epe is sinds 2013 advocaat. Na afronding van haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij voor middelgrote advocatenkantoren gewerkt, waarbij zij werkzaam was op verschillende rechtsgebieden. Irene heeft zowel een advies- als een procespraktijk en weet daardoor de weg binnen én buiten de rechtszaal te vinden.

Bij Oprecht Advocaten richt Irene zich voornamelijk op het arbeidsrecht. Zij helpt werkgevers onder andere bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en vaststellingsovereenkomsten. Daarnaast adviseert zij onder meer bij disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en reorganisatie. Bovendien adviseert Irene werkgevers bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst, bijvoorbeeld door ontslag op staande voet of ontbinding door de kantonrechter.

In 2022 heeft Irene de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond en daarmee specialist op het gebied van het arbeidsrecht. Irene is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) en de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Irene Epe heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens
Irene Epe
i.epe@oprecht.nl
06 21 94 95 97