Jasper de Boer

Specialismen: bouwrecht, bestuursrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht.

Na zijn studie Fiscale Economie en een loopbaan bij PriceWaterHouseCoopers is Jasper de Boer Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam gaan studeren. Tijdens zijn studie was hij voorzitter van de Milieurechtswinkel te Amsterdam. Bovendien was Jasper werkzaam bij de Amsterdamse rechtbank. Rondom zijn studie maakte hij twee wereldreizen.

Jasper studeerde af in 2002 met staats- en bestuursrecht als afstudeerrichting en is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Hij houdt zich ondermeer bezig met (ruimtelijk) bestuursrecht, huurrecht, contractenrecht, burenrecht en incassowerkzaamheden. Jasper heeft met goed gevolg de postdoctorale specialisatieopleiding ‘Vastgoed’ gevolgd aan de Grotius Academie. Naast zijn werkzaamheden is hij lid (en ex-voorzitter) van JCI Het Grootslag en zet hij zich in voor Stichting Rondom.

Jasper de Boer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Jasper de Boer
j.deboer@oprecht.nl
06 43 82 84 74