Martijn Helmstrijd

Specialismen: ondernemingsrecht, faillissementsrecht, verbintenissenrecht

Martijn Helmstrijd studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie was hij als onderzoeksassistent verbonden aan het Hugo Sinzheimer Instituut, het onderzoeksbureau van de vakgroep Arbeidsrecht. Martijn is in 2000 afgestudeerd en is sinds 2001 werkzaam als advocaat. Hij werkt vooral op het terrein van ondernemingsrecht, insolventierecht en de zakelijke dienstverlening.

Martijn is als oprichter en partner verbonden aan Oprecht Advocaten. Daarnaast is hij sinds 2007 lid van de Vereniging van Insolventieadvocaten (INSOLAD). Regelmatig wordt hij door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen. Voorts is hij actief in het verenigingsleven. Als voormalig Eredivisie waterpoloër is Martijn een echte teamplayer, gaat hij geen duel uit de weg en helpt hij u als ondernemer graag om uw doelen te verwezenlijken.

Martijn Helmstrijd heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Insolventierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens
Martijn Helmstrijd
m.helmstrijd@oprecht.nl
06 43 82 84 73