Oprecht Advocaten uit Hoorn opent een nieuw kantoor. Met ingang van 1 maart 2018 betrekken de advocaten een tweede vestiging aan de Zaanweg in Wormerveer. Vanuit deze nieuwe vestiging verwacht Oprecht Advocaten hun bestaande en nieuwe klanten in de Zaanstreek nog efficiënter te kunnen bedienen.

Oprecht Advocaten breidt met deze stap haar regionale dienstverlening uit. “De keuze voor de Zaanstreek is niet toevallig. Drie van onze advocaten zijn woonachtig in de Zaanstreek en Akersloot. Het nieuwe kantoor ligt nabij verschillende uitvalswegen. Zowel ondernemers uit de regio Zaanstreek-noord als uit de directe omgeving kunnen ons nu eenvoudig bereiken. En wij hen.” aldus Martijn Helmstrijd, partner bij Oprecht Advocaten.

De hoofdvestiging van Oprecht Advocaten blijft in Hoorn. Het kantoor heeft sterke wortels in West-Friesland. Het karakter van het kantoor zal prima passen in de Zaanstreek: nuchter, gedreven en betrokken.

Over Oprecht Advocaten

Oprecht Advocaten bestaat ruim 10 jaar en is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan (MKB) ondernemingen. Vanuit hun vestigingen in Hoorn en, vanaf 1 maart, Wormerveer bedienen zij met zeven advocaten met name de MKB markt in de regio’s West-Friesland, Waterland en Zaanstreek.