Wij zijn Oprecht

Ons kantoor is 11 jaar geleden opgericht en heeft vestigingen in Hoorn en Wormerveer. Met 8 gespecialiseerde advocaten, 2 bewindvoerders en 1 juridisch faillissementsmedewerker is Oprecht Advocaten de vaste sparringpartner van veel ondernemers, HR-afdelingen en accountantskantoren. Betrokken, gedreven en nuchter.

Team Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. Nieuwe wetgeving en rechtspraak volgen elkaar in hoog tempo op. In die dynamiek vinden werkgevers het nog wel eens lastig om het overzicht te behouden. De advocaten van Oprecht zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

U kunt bij Oprecht Advocaten terecht voor alle aspecten van het arbeidsrecht, zoals ontslag, reorganisaties, individuele arbeidsvoorwaarden, cao’s, concurrentiebedingen, overgang van onderneming, medezeggenschap of ziekteverzuim.

Onze arbeidsrechtadvocaten vertalen wet- en regelgeving naar heldere en praktische adviezen waar u mee verder kunt. Of het nu gaat om snel telefonisch advies, het uitstippelen van de juiste strategie of de bijstand in een rechtszaak.

Heeft u een vraag of behoefte aan overleg, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze arbeidsrechtadvocaten. Het team arbeidsrecht bestaat uit:

Linda Bijl Isabelle Delcour
l.bijl@oprecht.nl i.delcour@oprecht.nl
06 438 28472 06 15364840