Op vrijdag 14 september 2018 is het de Dag van de Scheiding. U kunt die dag vrijblijvend bij Oprecht Advocaten terecht voor meer informatie over een echtscheiding. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen voor kosteloze en vrijblijvende informatie en een kennismaking. Als u zeker wilt zijn dat onze mediator Wencke Koppenberg op een tijdstip naar keuze beschikbaar is kunt u het beste mailen naar w.koppenberg@oprecht.nl. Wencke maakt vervolgens een afspraak met u voor een afspraak van maximaal een half uur, op een door u gekozen tijd. Vervolgens heeft u de gelegenheid om vragen te stellen over uw eigen situatie en meer informatie in te winnen over een echtscheiding. Bijvoorbeeld over echtscheidingsmediation, het echtscheidingsconvenant of het ouderschapsplan.

Deze kosteloze adviezen en informatie geven u inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden. Ook kunt u tijdens de Dag van de Scheiding vrijblijvend kennis maken met Wencke Koppenberg. Wencke is een ervaren en gespecialiseerde vFAS advocaat-scheidingsmediator.

Wilt u langskomen op de Dag van de Scheiding? Mail dan naar w.koppenberg@oprecht.nl, vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en het onderwerp waarover u informatie wenst. U kunt tussen 09:30 en 16:30 terecht op ons kantoor aan de Nieuwe Steen 40 in Hoorn.